Reparation

 

Reparation, service & garantiarbeten

Vår verkstadspersonal har rätt utbildning för de arbeten som våra märkesleverantörer kräver. Tack vare personalens yrkeserfarenhet och löpande fortbildning via våra leverantörer, är vi säkra på att du som kund är i goda händer hos oss.

Service för dig

Välkommen in till oss för att boka service på din maskin. Du vet förmodligen redan att det krävs regelbunden service för att längre bibehålla den funktion och kvalitet som maskinen har som ny. Vi utför både basservice och utökad service, beroende på vad du som kund önskar. Vill du veta lite mer om vad som ingår i vårt basserviceutbud.

Här har vi listat de vanligaste maskintyperna som vi utför service på. Har du frågor om en annan maskintyp, hör av dig till oss!

Välj din maskintyp:

Reparation

Ibland är olyckan framme och en reparation kan krävas. Du kan tryggt lämna in din maskin för att få den felsökt och/eller reparerad enligt den höga standard som våra märkesleverantörer och du som kund kräver. Du som köpt en kvalitetsmaskin från någon av våra leverantörer, vet att du alltid får originaldelar när du lämnar in din maskin för reparation hos oss.


Auktoriserade garantiarbeten

Vår verkstad är auktoriserad att utföra garantiarbeten på nedanstående märken:


Välkommen in, eller slå oss en signal på 0155-280280.