Försäljning

Skog & trädgård

Ända sedan Bo Zenk öppnade sin butik på 1960-talet så har Husqvarna funnits i butikssortimentet. Vi säljer Husqvarnas produkter med stolthet. skogs-, park- och trädgårdsprodukter för proffs och konsumenter.

Husqvarna

Drivmedel

Vi rekommenderar alltid användning av kvalitetsbränsle till dina maskiner. Det kan vara lockande att köpa en billigare variant, men när skillnaden i prestanda, miljö och hållbarhet är så tydlig så känns det ännu mer motiverat att hålla sig till bra kvalitet.

Husqvarnas Alkylatbensin ger en renare förbränning och minimerar mängden sot som annars bildas. Detta förlänger motorns livslängd och minskar behovet av underhåll.

I butiken hittar du färdigblandad Alkylatbensin till 2-taks motorer samt till 4-takt.

Reservdelar

Det är nog ingen hemlighet att kvaliteten avgör med original, hos oss hittar du originaldelar.

Med hjälp av eftermarknaden har vi tillgång till universella reservdelar eller där oginalet kan ha utgått.

Vi har delar till Husqvarna, Klippo, Jonsered, Partner, Gardena, Flymo, McCULLOCH, MTD, WOLF-Garten, Cub Cadet, Briggs & Stratton, Honda Engines, Kawasaki Engines, Kohler Engines

Hantverksmaskiner

Inga kompromisser. Det har vi lärt oss genom åren. Därför arbetar vi bara med de leverantörer vars produkter vi gillar. Och det verkar ju fungera, även för våra kunder.

Festools gör professionella hantverksmaskiner med stöldförsäkring i 3 år. Fri service 3 år. Typer: Träbearbetning och byggnadssnickeri, Träbygge och timring, Måleri, Renovering och sanering..

Vår personal hjälper dig gärna med att välja rätt. Deras mångåriga erfarenhet och utbildning är en av våra största tillgångar. Vi har svaren när du har frågorna.

http://www.festool.se

Arbetskläder & Skor

Oavsett om din arbetsdag innebär utomhus- eller inomhusarbete så har vi kläder och skor som passar din dag. Rätt typ av skor och kläder kan göra skillnad mellan en bra dag och en dålig dag, och vi tycker att valet är ganska enkelt.

Vi tummar inte på kvaliteten när det handlar om din utrustning. Vi har ett brett utbud av kläder och skor från marknadsledande kvalitetsleverantörer. Erfarenheten får tala när det gäller urvalet, och våra kunder märker att det ger resultat.

Solid Gear footwear

Snickers Workwear

Släpvagnar / Båttrailers

Stabila släp från Sveriges största släpvagnsmärke med hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg. Vi säljer alla typer av släp med eller utan kåpa till släp för din båt i olika storlekar.

Brenderup/Fogelsta