PRESSMEDDELANDE

NYKÖPINGS HYRMASKINER BOZENK AB
Har en ny ägare som heter Nicklas Andersson från och med den 21 september 2020.


BoZenk AB startades 1967 i Nyköping av entreprenören – Bo Zenk. Nicklas blir den femte ägaren av företaget. Nicklas är en utpräglad entreprenör och startade sitt första företag, N. Andersson Bygg & Entreprenad i Nyköping AB 1995 och har framgångsrik etablerat sig i branschen. Under 2011 startade Nicklas företaget Kamin och Energi i Nyköping AB. Utöver bygg och butiksverksamheten så äger Nicklas också fastigheter i Nyköpings trakten.


NYKÖPINGS HYRMASKINER BOZENK AB har genomgått en företagsrekonstruktion som avslutats framgångsrik med resultatet att bolaget åter står på fast grund och genom Nicklas Anderssons förvärv garanteras nu framtida stabilitet och kontinuitet i ett fint och välskött företag som främst förknippas som framgångsrik återförsäljare av HUSQVARNAS´s skog & trädgårdsprodukter.


Nu hoppas och önskar vi att du som är Kund, Företagare eller Leverantör ger ditt fortsatta förtroende till oss på NYKÖPINGS HYRMASKINER BOZENK AB.


I butiken möter du fortsatt vår kompententa personal precis som på vår verkstad. Och har du inte handlat av oss på ett tag så hoppas vi att få möjlighet att visa vår höga ambition och vilja att du alltid ska bli nöjd efter ett besök hos oss.
Välkomna hälsar Nicklas med personal


Frågor besvaras av Nicklas Andersson, mobilnummer 070–797 6052
Adress: Arnöleden 2 , 611 31 NYKÖPING
Telefon: 0155- 280 280