Finansiering

Visste du att vi erbjuder olika finansieringsalternativ för dig som kund, beroende på vad du behöver? Tillsammans med våra leverantörer och affärspartners hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din affär. Läs mer om alternativen här på sidan, eller besök oss direkt i butik, vi berättar gärna mer!


HUSQVARNAKORTET

Vi erbjuder Husqvarnakortet, som tillsammans med Resursbank ger dig möjligheten att dela upp din betalning och handla räntefritt i upp till 24 månader.

Husqvarnakortet är det fördelaktiga betalningsalternativet där du som kund kan välja själv hur du vill betala. Kortet är helt gratis och det finns inga årsavgifter eller limitavgifter.

Kortet fungerar som ett betalkort där du kan välja att betala dina inköp månaden efter köpen helt utan kostnader. Med andra ord kan du handla idag och betala nästa månad, upp till 2 månadslöner senare, helt kostnadsfritt!

Som kund väljer du alltid själv hur du vill betala när första inbetalningsavin kommer.
Vill du inte betala allt på en gång kan du välja att delbetala räntefritt upp till 24 månader (administrations- och uppläggningsavgift tillkommer).

Välkommen in till oss, så hjälper vi dig med din ansökan!H910-0034.png

 

POLARISKORTET
Tillsammans med Polaris och Santander erbjuder vi möjligheten att finansiera dina inköp med förmånliga villkor. Du kan dela upp inköpen och samla dem på ett och samma kort. Med ett kontoutdrag varje månad får du bra överblick och kontroll på kostnaderna. Självklart kan du betala service och övriga inköp med ditt Polariskort.
Smidigt och enkelt!

Du kan välja att teckna ditt kortavtal direkt på nätet via Polaris hemsida och funktionen Köpklar, eller att komma in till oss om du vill ha hjälp med din ansökan.

kortet_rakt

 

LEASING
Tillsammans med vår partner Wasa Kredit erbjuder vi även leasingmöjligheter för de företag som återkommande uppdaterar sin maskinpark av större maskiner, och/eller som vill ha möjlighet att behålla maskinerna i sin verksamhet efter avtalstidens slut.

Välkommen in till oss, så tittar vi på den lösning som passar bäst för just era behov.

wk-logo-260

 

Våra kontaktuppgifter