Delad glädje är dubbel glädje

Oavsett om du ska ut och arbeta eller om du bara vill njuta av naturen, så kan det ju vara roligt med sällskap. Polaris Sportsman 6×6 Big Boss 570 EPS LE är tvåsitsig, så att du och ditt sällskap bekvämt kan dela färden. Den har även äkta sexhjulsdrift som känner av om ett av hjulen slirar och kopplar då automatiskt in drift på alla hjul.

 

20170317143333annons_A4_spm6x6-570-EPS_LE_SV

Det stora lastutrymmet bak gör att Sportsman 6×6 Big Boss 570 EPS LE är en populär maskin, inte minst hos stora jaktlag, entreprenörer, jordbrukare och skogsägare. Samtliga är kunder som ställer krav och begär pålitliga, mångsidiga och praktiska maskiner. Det stora tippflaket manövreras med gasdämpare och lastar hela 362,8 kg. Se videon här nedanför som visar några av fördelarna med lastutrymmet.

Ja, det finns mycket att skriva, och ännu mer att gilla, när det gäller Sportsman 6×6 Big Boss 570 EPS LE. 

Limited Edition ger dig extra mycket körglädje!